dilluns, 22 de juliol de 2013

NOVETATS D'ESTIU

Aquest estiu estem catalogant moltíssims llibres per a poder gaudir-ne d'ells el proper curs. L'altre dia, però, vaig trobar interessant comprar-ne aquests dos:

El cançoner de tothom: Les 150 Cançons Catalanes de la Nostra Vida:

Al mar!; Arri, arri, Tatanet; Boig per tu; Bon dia; Cargol treu banya; El cant dels ocells; El gegant del pi; El meu avi; Els segadors; Fum, fum, fum; Jo vinc d’un silenci; L’Empordà... El Cançoner de tothom aplega les 150 cançons més properes i conegudes pels catalans, ja siguin tradicionals o d’autor. Cançons que s’han convertit en petits himnes, lletres que han marcat generacions, tornades que ens han alegrat la infantesa, que cantem per Nadal, a la vora del foc i a la dutxa, en camps de futbol, concerts, campaments i colònies o manifestacions. Per primer cop, les trobareu totes en un sol volum il·lustrat que recull les lletres, les partitures i les petites o grans històries i anècdotes que hi ha darrere.

Alícia al país de les meravelles

A la tardor de 1865 va aparèixer publicat el relat Alícia al país de les meravelles. Des del primer moment, es va convertir en un dels llibres més llegits del món. Lewis Carroll ens convida a viatjar de la mà d’una nena, l' Alícia, a un món inquietant i seductor. En aquest lloc màgic, tot és possible, i res no és com s' espera que sigui. En el seu viatge imaginari, l' Alícia coneixerà estranyes criatures que posaran a prova els seus sentiments i la seva curiositat: un Conill Blanc que consulta l' hora, un Gat que somriu, una Reina de Cors cruel….


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada