divendres, 5 de juliol del 2013

GAUDINT DE L'ESTIU

No saps què fer a l'estiu... des del bloc de la Biblioteca del Mont-Roig recomanem algunes activitats que es fan a Balaguer:

Contes de les 1001 nits

CartellExplicats per la princesa Shahrazad per a nens i nenes
Dia: Dimecres 10 de juliol de 2013
Hora: 20.00 h.
Lloc: Museu de la Noguera de Balaguer
Entrada gratuïta















Cinema comercial 'Monsters University Disney'

CartellDia: Dimarts 16 de juliol de 2013
Hora: 22.00 h.
Lloc: Teatre Municipal
Preu: 6,5 €
Preu reduït: 5€ (Carnet jove, jubilats majors de 65 anys DNI, menors de 12 anys DNI, carnet família nombrosa o monoparental DNI)
Organitza: Circuit Urgellenc














Visites guiades a Balaguer 'Tot recordant el Comtat d'Urgell 1413-2013'


CartellDies: Divendres 5, 12, 19 i 26 de juliol i 2, 9, 16, 23 i 30 d'agost de 2013

Hora: 10.30h.

Lloc: Inici davant de l'ajuntament de Balaguer

Més informació: Oficina de Turisme 973445194

Aquestes visites es van fent en diferents èpoques de l’any, com setmana santa, i l’estiu amb l’objectiu de promocionar la ciutat i donar-la a conèixer aprofitant el moviment de turistes o visitants que estan gaudint d’uns dies d’esbarjo per les nostres contrades; però no tan sols van adreçades a les persones forànies sinó que també hi poden assistir tots els balaguerins que estiguin interessats en conèixer més a fons la nostra història.

Aquestes visites ajuden a difondre el nostre patrimoni de la ma dels informadors locals alhora que enriqueixen la ciutat amb un imput de qualitat, la Q, que es pretén donar en els diferents contextos de la nostra ciutat.

Enguany, la ruta està emmarcada dins el ventall d’activitats programades per tal de commemorar els 600 anys de la caiguda del Comtat d’Urgell i la ruta s’anomena “Tot recordant el Comtat d’Urgell. 1413 – 2013”

Tenint en compte que l’església de Santa Maria fou el lloc on el comte Jaume II es reuní amb els seus partidaris per tal d’organitzar la lluita, que posteriorment va perdre, el referent de la visita serà aquest important monument i el seu entorn. Amb el següent recorregut:

Ruta de la visita: plaça del Mercadal, portal del Gel, muralles medievals, església de Santa Maria i torre del Moro. Audició d’una peça de música medieval a l’interior del temple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada