dimecres, 26 d’abril de 2017

S'INICIA L'APADRINAMENT LECTORDimarts es va celebrar la presentació de l’Apadrinament lector que realitzarà l’alumnat de 5è amb el de P5. Durant la presentació és va explicar en què consisteix l’activitat, quina és la funció del padrí o padrina de lectura (preparar-se la lectura d’un conte, realitzar la lectura amb una bona entonació, pensar activitats per fer participar al fillol/a en la comprensió de la lectura...)  i la del fillol o fillola ( tenir bona predisposició, implicació i ganes de gaudir de la lectura i de les activitats). 
En aquesta primera sessió, un cop realitzada la presentació és van signar els contractes entre cada padrí/na i els seus fillols/les corresponents, per així conèixer-se una mica millor de manera que els padrins i padrines puguin elegir el conte pensant amb els gustos i predileccions dels seus fillols i filloles.

A partir d'ara, cada divendres es retrobaran els padrins i padrines amb els seus fillols/les per gaudir de la lectura conjutament i transmetre'ls el gust per la lectura.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada