dilluns, 18 de març de 2013

QUÈ PODEM FER AQUESTES VACANCES?

S'atansen les vacances de Setmana Santa, i des de la Biblioteca de l'escola et volem recomanar dues propostes ben interessants.

EXPOSICIÓ:

ELS MISTERIS DE L'ANTIC EGIPTE
Lloc: Caixaforum (Lleida)
Fins al 21 d'abril

Grauït

La mostra 'Mòmies egípcies. El secret de la vida eterna', es pot visitar a CaixaForum Lleida fins el 21 d'abril. El muntatge ja ha atret milers de vistants atrets pels misteris de l'antic Egipte, entre piràmides, mòmies i faraons. L'exposició exhibeix els tresors del Rijksmuseum Van Oudheven de Leiden (el Museu Nacional d'Antiguitats de Leiden, a Holanda), conegut arreu del món per les seves col·leccions d'egiptologia.


 
TEATRE I MÚSICA:

CANTAJUEGOS: COSQUILLAS
Lloc: Teatre de la Llotja (Lleida)
Diumenge 14 d'abril a les 12'00 h I A LES 18'OO h

PREU: des de 7,50 € a 30€


Arriba al Teatre de La Llotja el CantaJuego, un autèntic fenomen infantil que ha triomfat entre la mainada. Cosquillas és una divertida història plena de música, ritme i humor pels més petits, i protagonitzada per la Puça Aventurera, que encomana la seva alegria allà on va. Les seves peripècies faran que es trobi amb Coco, Pepe, Buby l’esquirol, Tallarín, Osías l’osset, el Gripau Pepe i la Granota Juana. Aquesta meravellosa història està protagonitzada pel Grup EnCanto, que interpretarà els seus èxits de sempre i algunes cançons noves.

CantaJuego es un projecte pedagògic i musical en format audiovisual, desenvolupat per especialistes en estimulació psicomotriu i treball psicopedagògic. A partir de la música i el moviment, es potencien la imaginació i la fantasia i, per extensió, la psicomotricitat, l’afectivitat i les relacions socials.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada