dimecres, 9 d’abril del 2014

VISITA DE L'ESCRIPTORA M. ÀNGELS OLLÉ


El dilluns 7 d’abril l’autora de contes infantils i juvenils MªÀngels Ollé va visitar l’escola Mont-roig. Aquesta activitat forma part del programa “Itineraris de lectura: autors a les aules” que coordina la Institució de Lletres Catalanes (ILC) en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament. 

Els nens i nenes de cicle mitjà van tenir l’oportunitat de conèixer l’escriptora i de poder escoltar algun dels seus contes. Posterioment, els infants van fer preguntes a l’entorn de la biografia de l’autora i del llibre “Búxara, jo sóc del Marroc”, treballat a l’aula; un llibre que ha motivat molt als nens i nenes de tercer i quart. Aquest document forma part d’una col·lecció on es mostren infants de diferents països, els objectius dels quals són, entre d’altres, apropar nens i nenes a la diversitat humana i a la pluralitat cultural, potenciant així actituds de tolerància, solidaritat i convivència amb persones d’altres cultures.

Durant la sessió, l’autora va poder degustar unes pastes i una tassa de te que va portar una alumna marroquina, fet que va emocionar especialment a l’autora.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada