dimecres, 16 d’octubre del 2013

RECOMANACIONS

Us recomanem aquestes dues activitats que es duran a terme a Balaguer.

CINEMA:

GRU 2, EL MEU DOLENT PREFERIT 


Dia: Diumenge 27 d'octubre de 2013

Hora: 18.00 h.
Lloc: Teatre Municipal
Preu: 4,5 € 


Fitxa tècnica:
Títol original: Despicable Me 2
Direcció: Pierre Coffin, Chris Renaud
Guió: Ken Daurio, Cinco Paul
Distribució: Universal Pictures
Data: 05 de juliol de 2013 

Sinopsi: En Gru, que s’estrena com a pare de família, ha de descobrir qui és l’autor d’un crim espectacular.




 TEATRE: 
'El gat amb botes' de Campi qui pugui
Obra teatre 
Dia: Diumenge 24 de novembre de 2013
Hora: 18.00 h.
Lloc: Teatre Municipal
Preu: 5 €
 
Venda d'entrades a la taquilla del teatre, per telèfon al 973445252 i les 24 h. al telentrada de Catalunya Caixa, 902101212


Sinopsis: Temps era temps... Un moliner tenia tres fills. Al germà petit només li deixà en herència un eixerit gat, que digué al seu amo que l’ajudaria a fer-se ric, només li havia de donar unes botes i confiar amb ell. Vestit amb botes noves, el gat va anar al castell del rei a convidar-lo a visitar el Marquès de Carabàs, nom que es va inventar per al seu amo. El rei accedí i va muntar en la seva carrossa amb la seva filla.
El gat va parlar amb els camperols dels voltants, dient-los que havien de dir que treballaven per al suposat marquès o l’Ogre se’ls menjaria. Convençuts per un gat i atemorits per l’ogre, tots deien al pas del rei que les terres pertanyien al ric Marquès de Carabàs. En arribar a un riu, el gat va llençar el seu amo a l’aigua i va començar a cridar que s’ofegava.
El rei passava per allà i va ordenar als seus homes que el rescatessin i el vestissin. Impressionat per la riquesa que se suposava que tenia i per la valentia del jove, que amb l’ajuda del seu gat va vèncer l’Ogre més malvat i terrible del planeta, va donar-li la mà de la seva filla... ep! amb el consentiment d’ella, i va nomenar el gat conseller, després de fer una consulta popular a corre-cuita per veure que pensava el poble sobre que un simple moliner fos el marit de la princesa.


3 comentaris: